Att ta studenten är en viktig milstolpe för många ungdomar. Det är då man på allvar börja se fram emot ett nytt liv med jobb och egen bostad, det är då framtidsförhoppningarna är som störst. Därför bör du ge den nygräddade studenten något som ger honom eller henne en riktig bra start på det nya livet. Här på billigapresenter.com ska du nu få några tips på sådana studentpresenter.

Hus- och köksgeråd

Studentens nya kök är förmodligen ganska så tomt och behöver utrustas, därför är till exempel muggar, köksknivar, tallrikar, glas, bestick, stekpannor, vattenkokare och kaffebryggare perfekta studentpresenter. Även små saker som osthyvlar, skärbrädor, korköppnare och konservöppnare kommer garanterat att uppskattas. Om du är en nära släkting och vill ge bort något lite dyrare kan du alltid köpa någon vitvara, till exempel en tvättmaskin eller diskmaskin.

Möbler

Möbler kostar en hel del och det kan därför vara svårt för den som precis har börjat jobba att köpa alla möbler själv. Således är möbler en mycket lämplig studentpresent. Om du inte har råd att ge bort en dyr soffgrupp kanske du kan köpa den tillsammans med flera andra eller ge bort något enkelt köksbord och ett par stolar istället. Eller varför inte ett presentkort på möbler?

Resor

Finns det något roligare sätt att börja sitt nya, självständiga liv än att ge sig ut på en resa? Nej, knappast. Om du inte har råd att ge bort en hel resa kan du alltid ge bort ett presentkort eller slå dig ihop med några andra och köpa resan tillsammans.