Coolstuff har funnits på nätet sedan 1999 och är en av nätets största presentbutiker. Vi ska därför titta närmare på hur bra Coolstuff egentligen är.
Besök www.coolstuff.se

Användarvänlighet

Användarvänligheten är det verkligen inte något fel på.  Coolstuff har tydliga produktkategorier som Hem & Trädgård, Lek & Spel, Teknik, Mat & Dryck och Hobby & fritid som gör att det enkelt att hitta de presenter du söker. Under varje kategori finns det även flera taggar som du kan klicka på om du vill avgränsa utbudet ytterligare. Om du till exempel letar efter presenter under Hem & trädgård finns det taggar som Kök, Badrum och Växter. Du kan även sortera produkterna efter popularitet, pris, betyg, senast inkomna och i bokstavsordning, vilket är riktigt bra.

Om du inte vet vad du ska köpa för presenter finns det en kategori som heter Presenter och i den kategorin hittar du massor av presenttips som är inordnade efter tillfällen, person och ålder, som till exempel Mors dag, Alla hjärtans dag, Bröllopspresent, Presenter till henne och 50-årspresenter.

Sortiment

Coolstuff har ett extremt brett sortiment och här hittar du allt mellan himmel och jord. Här finns till exempel hemelektronik, datorprylar, leksaker, romantiska presenter och prylar du inte trodde fanns. Det enda som vi möjligtvis skulle kunna klaga på är att sortimentet är mycket brett men inte så djupt och eftersom Coolstuff säljer så många osannorlika presenter finns det ett stort antal presenter som känns lite si så där, men å andra sidan behöver du ju inte köpa det du inte vill ha.

Pris, betalning, ångerätt och leveranstid

Pris. Coolstuff har bra priser, inget snack om saken. Deras priser står sig väl i konkurrensen på nätet och är betydligt lägre än i den vanliga butiken.

Betalning. Du kan betala med bankkort, med direktbetalning och på faktura. Du kan även dela upp din betalning. Det enda vi saknar är betalning med e-plånbok.

Ångerrätt. Coolstuff har alltid 90 dagars öppet köp trots att lagen bara kräver 14 dagars öppet köp, vilket är grymt bra.

Leveranstid. Om du beställer dina presenter innan klockan 15.00 skickas de alltid samma dag och brukar nå mottagaren med posten nästa dag. Vi ger därför tummen upp för leveranstiden.

Slutsats

Coolstuff är en utmärkt presentbutik där du hittar massor av vanliga och ovanliga produkter. Coolstuff har ett stort utbud, låga priser och sajten är lättnavigerad. Vi ger ett stort plus för de bra presenttipsen, de snabba leveranserna och för 90 dagars öppet köp. Rekommenderas!