Vill du unna någon person något unikt är en upplevelse en bra present. Här på billiga presenter kan du hitta flera olika upplevelser att bjuda dina nära och kära på. Här kommer en lista över de 10 mest populära upplevelserna människor köper, vilket kanske kan vara till hjälp när du ska välja en.

  1. Takvandring ger dig en möjlighet att se Stockholm på ett nytt sätt. Du får se staden från en ny vinkel och får lära dig mer om dess historia.
  2. Ölprovning är perfekt för öldrickaren. I paket har du möjlighet att prova åtta olika sorters öl och lära dig mer om dess historia. Genom att prova ölen får du chans att lära dig känna skillnaden på olika smaker och dofter.
  3. Spökvandring med middag är för dig som vill besöka läskiga kvarter och höra myter från förr i tiden. Du får lyssna på berättelse om mörka tider med mord och övernaturliga väsen. Efter vandringen serveras det en middag.
  4. PoleDance. Vill du prova på den nya omtalande träningsformen PoleDance är denna upplevelse för dig. Du får chansen att öva på din styrka, smidighet och balans. Kanske hittar du även en ny träningsform som känns helt rätt för dig.
  5. Vinprovning. Med hjälp av en vinexpert får du lära dig mer om vinets historia och dess framställning. Du får smaka på viner och lära dig urskilja smaker, som om vinet är torrt eller bärigt.
  6. Whiskeyprovning. Är du en whiskeyälskare måste du gå på en whiskeyprovning. Du får möjligheten att lära dig skillnaden på de olika sorterna som finns. 5 olika whiskysorter får du smaka på.
  7. Skärgårdstur med lunch är för dig som vill uppleva Stockholms skärgård. Det serveras en härlig lunch under din trevliga dag till sjöss.
  8. Chokladprovning. De flesta av oss älskar choklad och vad passar då bättre än en chokladprovning. Du får lära dig hur du bäst får fram smaken och du får reda på varför choklad kan variera så pass mycket i smak.
  9. Middag i mörker kanske inte passar alla, men upplevelsen ger dig möjlighet att uppleva mat på ett nytt sätt. Smak och doft får en annan effekt i mörkret då sinnesintrycks stärks.
  10. Räk- och laxkryssning är perfekt för dig som älskar vad havet har att erbjuda i matväg. Upplev den goda maten tillsammans med vänner på en trevlig kryssning.