Det kanske inte alltid är så lätt att veta vad man ska köpa till sin pappa när fars dag närmar sig. Det är ju inte så att alla pappor gillar samma saker och alla pappor är inte lika gamla. En del pappor har inte ens fyllt 30 medan andra har passerat 80. Trots det tänkte vi här på billigapresenter.com ge dig några riktigt bra tips på fars dags presenter.

Om din pappa gillar öl, vin och whiskey så är biffen löst. Då kan du alltid köpa ett par riktigt stilrena whiskeyglas, snygga ölglas eller en kaxig whiskeykaraff i fars dag present. Annars finns det även lite roliga alkoholrelaterade fars dag presenter, som till exempel en ölöppnare som räknar varje öl din pappa öppnar, Ice Cube of Sweden som är en slags stenar som kan användas istället för isbitar som håller drinken kall utan att spä ut den, en uppblåsbar öltunna eller Don’t Break the Bottle som är ett slags pussel din pappa måste lösa innan han kan frigöra vinflaskan du har köpt till honom i fars dag present.

Om din pappa inte är en stor fan av alkoholhaltig dryck är det mycket möjligt att han älskar hemelektronik som många andra pappor gör. Då har du en massa praktiska och roliga datortillbehör, hemmabioprylar och surfplattetillbehör att välja på som du kan ge bort i fars dag present. Om din pappa föddes på 40-, 50- eller 60-talet är det mycket möjligt att han har en massa gamla VHS-kassetter, kassetband, vinylskivor och gamla pappersfotografier liggande i en vrå. Då kan du ge bort en elektronisk utrustning som digitaliserar hans filmer, musik och fotografier, till exempel en Negativskanner, USB-skivspelare, Kassett till Mp3 och EasyCap som konverterar videokassetter till digital video.